Palvelut

Kiviaineskuljetus ja muut palvelut Pälkäneeltä

Kuljetusliike Jouko & Juha Laine Ky tarjoaa kiviaines- ja kuljetuspalvelut Pälkäneeltä käsin Pirkanmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueilla vuosikymmenten kokemuksella sekä ammattitaidolla. Lisäksi tarjoamme kattavat kaivinkonetyöt Pälkäneen alueella.

Kiviaineskuljetus nopeasti

Kun tarvitset maa- tai kiviainesta paikan päälle toimitettuna palvelemme sinua tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Toimitamme kiviainesta esimerkiksi yrityksille, kunnille ja yksityisille kotitalouksille. Oma sorakuoppa sekä yhteistyökumppaniverkostomme Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä takaavat laadukkaan palvelun jossa toimitusvarmuus on keskiössä. Voit siis luottaa siihen, että kun teet tilauksesi meiltä, saat taatusti tarvitsemasi kokoisen erän tilaamasi maa-ainesta toimitettuna suoraan kohteeseen ilman ongelmia.

Autamme sinua myös mielellämme sopivan kiviaineksen valinnassa, jos et ole varma siitä minkälainen kiviaines sopisi parhaiten käyttötarkoitukseen. Eri kiviaineksilla on erilainen rakenne, käyttötarkoitus ja hinta. Vankan ammattitaidon ja kokemuksen kautta tunnemme nämä asiat läpikotaisin ja neuvomme sinua mielellämme, mikäli tarvitset apua.

Kivi- ja maa-ainesten toimitus

Kaivinkonetyöt

Kuljetuspalvelut kasettiyhdistelmällä

Kuljetuspalvelua varmasti

 

Tarjoamme luotettavaa kuljetuspalvelua kasettiyhdistelmällä Pirkanmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueilla mm. yrityksille, teollisuudelle ja rakennusliikkeille. Kuljetuspalvelumme on aina asiakaslähtöistä ja räätälöitävissä olevaa, koska haluamme löytää parhaat kuljetusratkaisut aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti.


Kaivinkonetyöt Pälkäneen alueella

Teemme Pälkäneellä ja lähialueilla ammattitaitoisia kaivinkonetöitä. Toteutamme kaikenlaiset kaivinkonetyöt vuosikymmenten tuomalla kokemuksella ja hyvällä kalustolla. Etunamme on myös se, että työskennellessämme haluamme aina pitää kiinni asiakkaan kanssa sovituista asioista. Voit siis luottaa siihen, että työt valmistuvat sovittujen aikataulujen mukaan, eikä esimerkiksi yhdessä etukäteen sovittua budjettia ylitetä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjousta!